070-2400699    info@restaurantareia.nl

seashell

HEERLIJK ETEN AAN DE HAVEN VAN SCHEVENINGEN

AREIA is een wine en seafoodbar in Scheveningen met uitzicht over de haven. Wij hebben een internationale menukaart, dus voor ieder wat wils. U kunt bijvoorbeeld bij ons terecht voor overheerlijke gebakken tong uit onze eigen Noordzee, Franse Bouillabaise, Sushi of gewoon klassiek een trio van Hollandse vis. Naast deze visspecialiteiten, kunt u bij ons ook terecht voor heerlijke vleesgerechten. Zo hebben we zacht gegaarde Aziatische Ribs, gegrilde bavette of klassieke steak tartaar. Al onze vlees- en visgerechten worden begeleid met bijpassende garnituren.

Bij AREIA heeft u keuze uit meer dan 450 wijnen per fles en dagelijks zo’n 50 wijnen op glas. Op onze kaart hebben wij een breed scala aan wijnen, van fris en fruitig tot vol en rond. Zo kun je van een toegankelijke Vinho Verde tot een exclusieve Chateau Grillet gaan, of van een fruitige Cava tot een Salon Champagne. Vraag onze bediening naar passend wijnadvies, zij staan graag voor u klaar.

U kunt bij ons alle kanten op, zo kunt u bij ons terecht voor lunch, borrel, een kopje koffie of diner. Wij zijn elke dag geopend van 12:00-23:00. Mail ons gerust voor de mogelijkheden via info@restaurantareia.nl

Reserveer online Ons menu

DIT KUN JE VAN ONS VERWACHTEN

  • Biologische vis
  • Lijngevangen wilde vis
  • Op ambachtelijk wijze verwerkt
  • MSC gecertificeerd
  • Zorgvuldig geselecteerd

ELKE ZONDAG LIVEMUZIEK

Van 15:00 tot 18:00 elke week op de zondagmiddag een verassend optreden. Check ons instagram account voor de agenda.

ONDERDEEL VAN DE VIGO FAMILY

Areia is het derde visrestaurant van de familie Roeleveld. In 2013 opende Hans met zijn zonen Cor en Jonathan een restaurant naast de viswinkel in de Gentsestraat. Door hun jarenlange ervaring is de periode tussen vangst en bereiding kort en snel. Het enthousiaste personeel van de Vigo Family staat voor u klaar met een drankje en een praatje.

Vigo family

Seafood Platter

seashell

Contact

2024 Restaurant Areia Surlinio™