Over ons

Areia

Heerlijk eten in de haven van Scheveningen

De familie Roeleveld keert na 10 jaar terug op de Dr. Lelykade, ditmaal met een nieuw restaurant. De naam van het nieuwe restaurant is AREIA, wat zand betekent in het Portugees. Dit zul je ook terug vinden in het interieur.

Vanaf medio augustus zal AREIA haar deuren openen voor het publiek. Bedrijfsleiders van The Old Jazz en Vigo Seafoodbar Jimmy Prosman en Joost Jonkman gaan met vol enthousiasme de nieuwe uitdaging aan en zullen je met open armen ontvangen. Op de kaart zul je een spannende mix van de Mediterraanse en Zuid-Amerikaanse keuken terugvinden. Dit betekent naast veel vis, waar de familie Roeleveld om bekend staat, ook een aantal waardige vlees gerechten.

Naast het terras, wat perfect in de zon gelegen is, zal er binnen een bruisend entree zijn met hoge tafels en een grote bar waar ook aan gedineerd kan worden. Het restaurant straalt een gezellige ontspannen sfeer uit, dit ook door de zandkleurige tonen die terug te vinden zijn in het interieur.

Dit kun je van ons verwachten

Areia

Onderdeel van de Vigo Family

Areia is het derde visrestaurant van de familie Roeleveld. In 2013 opende Hans met zijn zonen Cor en Jonathan een restaurant naast de viswinkel in de Gentsestraat. Door hun jarenlange ervaring is de periode tussen vangst en bereiding kort en snel. Het enthousiaste personeel van de Vigo Family staat voor u klaar met een drankje en een praatje.